[ajaxy-live-search show_category="1" show_post_category="1" post_types="post,page,product" rtl="1" label="חפש" iwidth="300" delay="500" width="315" url="http://cp2.leomedia.co.il/~studioorco/?s=%s" credits="1" border="1px solid #eee"]

צרו קשר




    צרו קשר

    צרו קשר




      מזל טוב!!  את בדרך להיות אמא! ההתרגשות רק הולכת וגוברת והיא מהולה בטיפה (או אפילו הרבה) של לחץ ודאגות אימהיות עוד לפני שבכלל ילדת. אבל אל תדאגי! הכל טבעי וכולן חוות את ההרגשות האלה בזמן ההיריון שלהן. הגוף משתנה מהקצה אל הקצה במהלך ההיריון, כל השרירים, האיברים והעצמות מסתדרים ומתארגנים מחדש כדי לקבל את העובר שמגיע. שינויים אלה יכולים להביא לכאבי גב, שרירים ועייפות, ואלה רק חלק מהתופעות בזמן ההיריון.
      מעבר לשינויים הפיזיולוגיים (וגם הרגשיים) שנצבים בפניך, עולה גם שאלה שמעסיקה לא פחות, במיוחד את אותן הנשים שספורט הוא שגרה קבוע בלו"ז השבועי שלהן, האם גם במימד זה יחול שינוי

       

      שאלה שכיחה שאנו נתקלות בה שוב ושוב, האם מותר ואפשר לעשות ספורט בזמן ההיריון?

       

      אז חשוב לנו שתדעי! אימוני ספורט בזמן היריון יעזרו לא רק לך, אלא גם לעובר! זה נכון שאין לך כוח, שאת חושבת לפעמים 'עדיף לנוח מאשר לאמץ את הגוף ואת הרחם', אבל לא תאמיני כמה יתרונות מוכחים יש לאימון הגופני הזה!

      • היתרון הראשון ובעינינו החשוב ביותר הוא שאימון בזמן ההיריון, לא רק שעוזר לך להתמודד בקלות יותר עם ההיריון, אלא הוא גם מכין את הגוף ומקל בזמן הלידה עצמה.
      • כמה פעמים שמעת את צמד המילים "רצפת האגן"? המון, נכון? וזה לא במקרה, שרירי רצפת האגן שלנו משתנים ומתרחבים ככל שהלידה מתקדמת. חיזוק שרירי רצפת האגן תעזור ותקל בנשיאת הרחם ככל שהרחם יתרחב ויגדל.
      • אם את עצבנית יתר על המידה בזמן ההיריון (לא שופטים!) אימון גופני יכול להפחית רמת מתח וחרדה ואף יפחית את הסיכוי לדיכאון אחרי הלידה.
      • אם לא נוח לך בשום תנוחה בזמן השינה, כדאי שתדעי שלאחר אימון גופני – את תשני כמו תינוק.
      • תכלס? את תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך אם תעשי פעילות גופנית, ההרגשה שלך לאחר אימון תהיה שאת הרבה יותר חיונית, חייכנית ומלאת אנרגיות.

       

      לנשים בהיריון אנחנו ממליצים להתאמן עם הבגדים הכי נוחים שיש לך בארון (טייץ לא צמוד מידי או טרנינג).

       

      לשתות המון המון מים (בכל זאת, את שותה בשביל שניים).
      להתאמן בדפקים נמוכים בכדי לא להגיע למאמץ יתר.

      חשוב שתקשיבי לגוף שלך בזמן האימונים ולהתריע  למאמנת שלך במידה וקשה לך.

      אך אל דאגה! את לא צריכה לזכור את הכל בעל פה. המאמנת שלך בקיאה בכל הפרטים החשובים, כדי שיהיה לך מועיל, ויותר מזה, כדי שיהיה לך כיף להתאמן בזמן ההיריון.

      אם לא התאמנת לפני ההיריון, היריון זה לא הזמן להתחיל להתאמן בו.
      במידה ואת התאמנת לפני ההיריון את יכולה להמשיך להתאמן כרגיל, ולהמשיך את כל השיעורים שאת רגילה לעשות כי הגוף רגיל ומכיר, כמובן  שעם התפתחות ההיריון המאמנת נותנת לך מדופיקציות והתאמות.
      במידה ולא התאמנת בצורה סדירה לפני תקופת ההיריון, את יכולה לעשות הליכות בזמן ההיריון אבל לא להתאמן, לאחר הלידה , בין 4-6 שבועות אחרי , אפשר להתחיל להתאמן ולבוא לשיעורי המאמות שלנו שהן לנשים אחרי לידה עם בייביסיטר לתינוקות.

      אני והצוות שלי כאן כדי לענות לך על כל תהייה או שאלה על נושא אימוני הכושר בזמן ההיריון. את מוזמנת להשאיר את מספרך כאן, וצוות הסטודיו יחזור אלייך במהרה ויענה על כל השאלות וכמובן נשמח לראות אותך מגיעה לאימון היכרות.

      *אנו ממליצות להיוועץ עם הרופא המטפל ולקבל אישור רפואי טרם תחילת תקופת האימונים.

       

      מאמרים נוספים

      X

      בחירת תוכנית

      תפריט נגישות